Різдвяну кутю 95 тернопільських правоохоронців-добровольців куштуватимуть на Донбасі

Різдвяну кутю 95 тернопільських правоохоронців-добровольців куштуватимуть на Донбасі

18.12.14 09:43 0 691
15 грудня у зону бойових дій відбув зведений загін правоохоронців та бійців спецбатальйону «Тернопіль». 95 добровольців перебуватимуть у зоні АТО якраз в період новорічно-різдвяних свят. Проте захисники воліють не думати про те, як святкуватимуть без рідних, радше прагнуть раз і назавжди покласти край буремним подіям на сході.

Сподівається, що ця ротація є останньою для тернопільських правоохоронців і тимчасово виконуючий обов'язки керівника обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол:

- Дасть Бог, дипломати та політики зроблять свою справу, і на нашій землі запанує мир та спокій. А допоки народ покладає на нас зобов'язання захищати державу, ми з честю та гідністю повинні виконувати це завдання.

Звертаючись до бійців, Олександр Миколайович побажав їм за будь-яких обставин бути разом, бо, як відомо, сила наша – в єдності, нагадав про дотримання суворої дисципліни, подякував за добровільну місію кожному правоохоронцю.

Слова вдячності тимчасово виконуючий обов'язки керівника обласної міліції адресував також всім, хто допоміг у забезпеченні добровольців продуктами, теплим одягом, пальним, та іншими необхідними речами.

Серед інших приємний подарунок тернопільським добровольцям зробив благодійний фонд «Слава і Честь». Голова правління Володимир Якубеня вручив командиру спецбатальйону «Тернопіль» ключі від автомобіля.

Зі слів пана Володимира, фонд тісно співпрацює з іноземними благодійниками. Саме вони допомогли у придбанні не лише транспортного засобу, а й теплих речей, продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни. Подальша співпраця і підтримка фондом патріотів та захисників Вітчизни - триватиме, доки в Україні не запанує мир.

Не залишився осторонь потреб тернопільських правоохоронців жіночий колектив з Козлова Козівського району. Вони сплели й передали міліціонерам захисну сітку. В кожному зав'язаному вузлику - молитви і прохання про щасливе повернення додому кожного з добровольців.

З нетерпінням чекатимуть на своїх синів, братів, чоловіків батьків рідні. Хоч нелегко відпускати їх з мирної Тернопільщини, та розуміння, що ворог завтра може прийти і в нашу хату, додають сили проводжати своїх героїв без сліз.

З божим благословенням в серці, з молитвою на устах і з великою надією нарешті повернутися з перемогою відбули добровольці на буремний схід. Як служитиметься їм, чи буде можливість зібратися за різдвяною кутею, яку, до слова, правоохоронці взяли з собою, – покаже час. Ми щиро бажаємо їм повернутися здоровими та без втрат.

Сектор зв'язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ