волонтери-рятувальники допомагають українському війську

волонтери-рятувальники допомагають українському війську

18.12.14 08:27 0 657
Найбільша увага українського суспільства прикута до подій на сході країни. Свідомі громадяни вболівають, переживають та допомагають усім, чим можуть. Не залишаються осторонь і рятувальники, які й у мирний час звикли першими відгукуватись на чужу біду, а в час війни активно працюють і в тилу і на передовій.

У Кременецькому районному відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області рятувальники організували виробництво саморобних пічок-буржуйок з підручних матеріалів, щоб забезпечити ними наше військо, яке у надзвичайно складних умовах захищає нас з вами від загарбника.

Працюють хлопці у вільний від служби час, залишаються після чергувань, або приходять на декілька годин, коли мають таку можливість. Допомагають один одному та навчають, адже не всі вміють зварювати, кувати, чи працювати з металом. Проте швидко вчаться і кожна наступна «буржуйка» стає більш кращою та досконалою.

Очільник кременецьких рятувальників Георгій Галькевич пам’ятає той час, коли він був ще курсантом військового училища та брав участь у навчаннях на полігонах, перебував у польових умовах, в сирості та холоді, де немає можливості зігрітись, чи посушити одяг. Тому й він зараз активно підтримує колег у такій потрібній справі: дістає матеріали для роботи, допомагає, організовує передачу готових виробів на передову. На запитання, що робитиме, коли військо не потребуватиме таких пічок відповідає: «Будемо робити все, що потрібно, допомагати усім, чим зможемо, аж до остаточної перемоги, адже в єдності наша сила – лише разом ми врятуємо Україну!».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: через ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ