На Тернопіллі іван Крисак привітав працівників Державної виконавчої служби із професійним святом

На Тернопіллі іван Крисак привітав працівників Державної виконавчої служби із професійним святом

18.12.14 10:07 0 605
День працівника Державної виконавчої служби в Україні щороку відзначають 17 грудня. У цей день із професійним святом працівників області привітав виконувач обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

« важливим є впровадження нового формату діяльності та вдосконалення своїх вмінь для досягнення ефективних результатів у вашій нелегкій праці. Тільки таким чином ми зможемо повернути довіру громадян та утвердити державу, у якій забезпечують конституційні права та свободи людей. У цей святковий день бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя і добробуту, натхнення та успіхів у роботі, а головне - мирного неба та спокою на душі».

З нагоди Дня працівника Державної виконавчої служби за сумлінну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов'язків грамотами обласної державної адміністрації нагородили:

- Інну Барник – провідного спеціаліста відділу організації та контролю за виконанням рішень управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області;

- Тетяну Дмитренко – головного державного виконавця другого відділу Державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції;

- Здеб Світлану - головного держевного виконавця відділу Державної виконавчої служби Підгаєцького районного управління юстиції;

- Любов Харкаву - головного державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Тернопільського районного управління юстиції.

Процес становлення України як демократичної правової держави триває, працівники Державної виконавчої служби відіграють у цьому важливу роль, додала провідний спеціаліст відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області Лариса Кубей.

«Організація належної роботи виконавчої служби пов'язана із верховенством закону та права, без якого є неможливим динамічний розвиток у країні, - зауважила вона. – Діяльність працівників спрямована на процвітання принципів чесності та справедливості. Тож дякую усім працівникам, які під час виконання службових обов'язків з гідністю та честю відстоюють ім'я України, як держави, у якій закон відіграє значну роль. Нехай ваші зусилля винагороджуються довірою та повагою громадян».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: В Луцьку затверджено ...

КОМЕНТАРІ