На Тернопіллі з початку року міліція вилучила в Києві понад 10 тисяч одиниць грального обладнання,- Зорян Шкіряк

На Тернопіллі з початку року міліція вилучила в Києві понад 10 тисяч одиниць грального обладнання,- Зорян Шкіряк

18.12.14 08:54 0 700
За словами радника Міністра усього з початку року у столиці розпочато 380 кримінальних проваджень за фактами надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.

Зорян Шкіряк зазначив, що упродовж 2014 року правоохоронцями було виявлено 564 гральні заклади, вилучено понад 10 тисяч одиниць грального обладнання, у т.ч. більше 2 тисяч гральних автоматів та 7 тисяч системних блоків з інтегрованими програмами симуляції азартних ігор та понад 1 тисячу лотерейних терміналів. Крім цього працівники МВС припинили незаконну діяльність 9 казино, в яких вилучено 77 столів для гри в покер, та 14 електронних рулеток.

- У ході реалізації матеріалів оперативно-розшукової справи задокументовано злочинну діяльність організованої групи у складі 6-х осіб, які організували у столиці мережу з 24 гральних закладів, - підкреслив Зорян Шкіряк.

За словами Зоряна Шкіряка, в цілому, за результатами досудового розслідування оголошено підозру 10 правопорушникам у 13 кримінальних провадженнях та направлено до суду з обвинувальними актами 8 кримінальних проваджень.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За розповсюдження ...
Наступна новина: Ужгородці вимагають від ...

КОМЕНТАРІ