Із зони АТО повернулися правоохоронці Тернопільщини

Із зони АТО повернулися правоохоронці Тернопільщини

18.12.14 16:25 0 742
Більш як 100 правоохоронців Тернопільщини повернулися зі сходу додому в рамках чергової ротації. Впродовж місяця 15 державтоінспекторів, 50 представників батальйону спецпризначення “Тернопіль” та 45 бійців зведеного загону силовиків несли службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Місяць чекання тягнувся, як рік для дружини правоохоронця Іванни Дідушин. Жінка каже, що цей час для усієї родини був дуже важкий. Щодня та щохвилини вони молилися й чекали на дзвінок від рідного, коханого чоловіка та татуся Віктора.

- Він завжди нас заспокоював і казав не переживати, що у нього все добре. Я, як дружина міліціонера, змушена була вірити в ці слова, але в душі знала, що можливо це не так. Себе підтримувала надією, що все буде добре і цим ми жили кожну хвилину весь цей важкий для нас місяць. І та надія нас підтримувала до .

З нетерпіння очікувала на повернення тата і Василина. Дівчинка рахувала дні до зустрічі з рідною людиною. Про те, що тато поїхав в АТО вона нікому не розповідала. Знала лише її класний керівник та найліпша подруга.

- Сумувала, бо я його дуже-дуже люблю. Спочатку трохи незвично було, що тато поїхав. Ми на уроках робили патріотичні відкритки, які надсилали солдатам, я браслет плела спеціально для тата, – розповіла Василина Дідушина.

З 16 листопада по 16 грудня 15 працівників державтоінспекції несли службу на сході України. Вони забезпечували громадський порядок та несли службу на блокпостах Горлівки, Попасної та дороги на Слов'янськ.

- Ми несли службу на блокпостах, – каже Василь Барановський, начальник сектору профілактичної роботи УДАІ в Тернопільській області. - Ми перевіряли транспортні засоби щодо перевезення незаконних вантажів. Свої обов'язки виконали без зауважень і у повному складі, а це 15 чоловік, живі та здорові повернулися додому.

Працівників державтоінспекції, які повернулися з зони АТО, нагородили медаллю “За оборону рідної держави”. Не вперше їздив на схід нашої держави начальник сектору УДАІ в Тернопільській області з оформлення матеріалів ДТП Юрій Юрик. Його керівництво міліції відзначило орденом “Єдність та воля”.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бензиновые генераторы
Наступна новина: рятувальники та команда ДЮП ...

КОМЕНТАРІ