Обставини масового отруєння мешканців Тернопільщини встановлюють правоохоронці

Обставини масового отруєння мешканців Тернопільщини встановлюють правоохоронці

18.12.14 11:58 0 655
В період з 13 по 17 грудня в Тернопільську комунальну міську лікарню швидкої допомоги №1 звернулося за допомогою 20 осіб віком від 18 до 50 років з ознаками харчового отруєння. Серед потерпілих – тернополяни, що проживають у різних мікрорайонах обласного центру та жителі Тернопільського району.

Медиків занепокоїло, що в усіх пацієнтів схожі симптоми – болі в животі, загальна слабкість, висока температура та інше, відтак про це вони повідомили правоохоронців.

За попередньою інформацією міліціонерів, найімовірніше, люди захворіли після вживання кондитерських виробів виробництва одного із приватних підприємств Шумського району. За словами потерпілих, усі вони вживали торт «Наполеон», тістечка «Картопелька» та «Рафаело» та іншу здобу даного виробника. Продукцію потерпілі купляли у торгових точках в різних мікрорайонах Тернополя.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за даним фактом. Тривають перевірки даної продукції іншими компетентними службами.

Правоохоронці звертаються до жителів області бути уважними та не купувати схожі кондитерські вироби. Також закликають власників крамниць, продавців проявити сумлінність і перевірити на якість дану продукцію.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: Чотири комунальних ...

КОМЕНТАРІ