Тернопілля: грамотами обласної ради нагороджені кращі працівники державної виконавчої служби області

Тернопілля: грамотами обласної ради нагороджені кращі працівники державної виконавчої служби області

18.12.14 12:53 0 695
17 грудня, в Україні відзначається День працівників державної виконавчої служби. З нагоди професійного свята від імені Тернопільської обласної ради працівників державної виконавчої служби привітав перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський.

«Дякую Вам за працю від імені керівництва обласної ради та депутатського корпусу, – зазначив, звертаючись до присутніх, Сергій Олександрович. – Виконавча служба – це невід'ємна частина нашої судової системи, органів юстиції. У Конституції України закладені принципи обов'язковості виконання судових рішень. Вироки, рішення, постанови, ухвали, які виносяться ім'ям України, повинні виконуватися, і цю функцію покладено законом на державну виконавчу службу. І тільки ця служба є єдиним органом примусового виконання рішень в Україні. Це складно, однак, це потрібна і важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності. Ви працюєте задля країни, задля кожного громадянина, – наголосив Сергій Тарашевський та побажав присутнім успіхів, натхнення, здоров'я, благополуччя та сімейного затишку, а також найсумліннішим працівникам галузі області вручив грамоти обласної ради.

Довідково. День працівника державної виконавчої служби — професійне свято України, яке відзначається щорічно 17 грудня. Свято встановлено в Україні «…ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб, на підтримку ініціативи Міністерства юстиції України і громадськості…» згідно з Указом Президента України «Про День працівника державної виконавчої служби» від 22 липня 2009 р. № 569/2009.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ