Хмельницькі УБОЗівці виявили два автомобілі «LEXUS» з перебитими та знищеними номерами

Хмельницькі УБОЗівці виявили два автомобілі «LEXUS» з перебитими та знищеними номерами

18.12.14 08:01 0 716
Впродовж одного дня працівники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили два автомобілі «LEXUS RX 350» із ознаками механічних змін ідентифікаційних номерів кузова.

Спочатку працівники УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області в ході реалізації оперативної інформації виявили автомобіль «LEXUS RX 350» із ознаками механічних змін ідентифікаційних номерів кузова, який намагались продати через мережу Інтернет за 25 тисяч доларів США. На даний час автомобіль направлено на експертизу. Правоохоронці встановлюють законність перебування даного транспортного засобу на території України.

По даному факту відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 190 «Шахрайство» та ст. 290 «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» Кримінального кодексу України.

Того ж дня під час обшуків, які проводились у житлових приміщеннях та гаражах, які використовувалися раніше судимим жителем м. Хмельницького, працівниками міліції було виявлено та вилучено цілий ряд речових доказів, які свідчать про злочинну діяльність підозрюваного.

Зокрема, правоохоронці виявили автомобіль «LEXUS RX 350» чорного кольору з транзитними номерами в розібраному стані зі знищеними ідентифікаційними номерами. Під час встановлення справжніх ідентифікаційних номерів кузова з'ясувалося, що автомобіль було викрадено в місті Києві.

Також під час обшуків міліціонери вилучили гравірувальну машинку для нанесення ідентифікаційних номерів на автомобіль, вирізану болгаркою частину кузова бордового кольору із ідентифікаційними номерами кузова, 14 заводських табличок із він-кодами вузлів та агрегатів транспортних засобів, три технічних паспорти на автомобілі та державний номерний знак. Розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 290 Кримінального кодексу України, триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: обережно - ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ