На Хмельниччині святий Миколай іде до діток в гості

На Хмельниччині святий Миколай іде до діток в гості

19.12.14 14:46 0 691
Свято Миколая з особливим нетерпінням чекають усі маленькі українці, бо воно пов'язане з подарунками, веселощами та гарним настроєм. Миколай Чудотворець здійснює найпотаємніші мрії, коли у зимову ніч з 18 на 19 грудня сходить з небес до малюків і під подушками кожної слухняної дитини залишає бажані подарунки.

Щоб подарувати свято маленьким прибужанам 18 грудня управлінням соціального захисту населення Хмельницької райдержадміністрації організовано благодійний ранок. Зокрема, свято влаштували для понад сотні дітей-інвалідів, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей.

Цей радісний день розділили з малечею голова Хмельницької райради Олександр Прокопов, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Янчук та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Надія Гулько. Вони привітали всіх присутніх з Днем Святого Миколая та наступаючими новорічно-різдвяними святами, побажали всім міцного здоров'я, успіхів та здійснення найзаповітніших мрій.

Звичайно завітав на благодійний ранок і сам Святий Миколай, який був дуже щедрим на подарунки і роздав дітям усе, що приніс у своїй чарівній торбині.

Також для дітей було організовано святковий стіл. А поки вони ласували смаколиками, їх розважали артисти, які співали, танцювали і навіть казкові сценки показували. А ще усі бажаючі брали активну участь у різноманітних конкурсах, водили хоровод та розповідали Святому Миколаю свої улюблені віршики.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кожна десята гривня у ...

КОМЕНТАРІ