На Хмельниччині рятувальники відпрацювали тактику гасіння пожежі на потенційно-небезпечному об’єкті

На Хмельниччині рятувальники відпрацювали тактику гасіння пожежі на потенційно-небезпечному об’єкті

19.12.14 08:36 0 640
17 грудня на автогазозаправній станції ТОВ «Пропан-сервіс» у місті Ізяслав відбулося пожежно-тактичне навчання з особовим складом чергового караулу 13-ї державної пожежно-рятувальної частини та службами взаємодії райцентру.

За легендою, на пожежно-небезпечному об’єкті сталась розгерметизація резервуара, що призвело до займання пального. За підвищеним номером виклику до місця події прибули працівники Служби порятунку «101», які швидко ліквідували загорання, що розповсюдилось площею 15 кв. м. «Потерпілому» працівнику підприємства відразу ж надали невідкладну допомогу та передали лікарям «швидкої».

Крім того, під час навчання свої дії за призначенням відпрацювали працівники аварійних служб. Зокрема, правоохоронці оперативно перекрили автомобільний рух та забезпечили безперешкодний проїзд спецавтомобілів до місця події, працівники аварійної газової служби перевірили рівень загазованості території та відключили об’єкт від газопостачання, а аварійна бригада електромереж припинила подачу електроенергії до місця аварійно-рятувальних робіт.

У цілому, під час навчання була відпрацьована тактика гасіння пожежі на пожежно-небезпечному об’єкті, учасники вдосконалили вміння і навички, що необхідні для ліквідації подібної надзвичайної ситуації.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НА ВОЛИНІ ВНАСЛІДОК ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ