У неділю «Віртуози Львова» представлять нову програму «Сильвестрові рефлексії»

У неділю «Віртуози Львова» представлять нову програму «Сильвестрові рефлексії»

19.12.14 12:39 0 660
У неділю, 28 грудня, о 18:00 у Львівській обласній філармонії відбудеться передноворічна концертна програма «Сильвестрові рефлексії від оркестру «Віртуози Львова».

Про це повідомили у прес-служба Львівської філармонії.

«Вже сама назва концерту «Сильвестрові рефлексії» спонукає до певних мрій та роздумів, а ювілейний, двадцятий рік, надихає оркестр «Віртуози Львова» на нові ідеї та експерименти, бажання запропонувати своїм шанувальникам, меломанам і любителям нові репертуарні знахідки та напрацювання, можливо, навіть, дещо несподівані», – розповів народний артист України, засновник та диригент оркестру «Віртуози Львова» Сергій Бурко.

У програмі концерту будуть представлені шедеври європейської класики, зокрема, «Кончерто-гроссо ре-мінор» Антоніо Вівальді, «Різдвяний концерт» Арканджело Кореллі, знамените «Адажіо Томасо» Альбіноні, оркестр запропонує слухачам ознайомитися з творами популярної музики, які виконуватимуть молоді талановиті солістки Львівського національного академічного театру опери та балету ім. C. Крушельницької – Людмила Осташ (сопрано) та Марія Музичин (мецо-сопрано), для яких цей виступ з оркестром стане прем’єрним, як і для акордеоніста Богдана Кожушка. Незмінним солістом оркестру в цьому концерті буде львівський віртуоз Ігор Мацелюх (най), звучатиме орган Олени Мацелюх, а також твори із золотого фонду оркестру, зокрема, композиція українських колядок, яку написав для «Віртуозів» Мирослав Скорик.

Приємним сюрпризом для тих, хто прийде на концерт «Віртуозів Львова», стануть виступи солістів – скрипалів Оксани Потапової, Оксани Гаргай, Романа Сокрути, Андрія Чайковського і, звичайно, Володимира Дуди, який в черговий раз подарує слухачам свої нові оркестрові аранжування.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ