Львівська дитяча лікарня напередодні Дня св. Миколая отримала нове обладнання

Львівська дитяча лікарня напередодні Дня св. Миколая отримала нове обладнання

19.12.14 14:12 0 642
Цього вересня тисяча небайдужих львів'ян долучились до благодійної акції «Пробіг з вірою в серці». Було зібрано 84 000 грн, за які придбали електрокардіограф, добовий монітор артеріального тиску та кисневого концентратора для Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Про це повідомляють організатори пробігу.

Головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт зазначив: «Такі апарати, як 12-канальний електрокардіограф і монітор артеріального тиску дають можливість якісно спостерігати за дитячими серцями і вести цілодобову фіксацію змін артеріального тиску малюків. А кисневий концентратор допоможе лікарям у проведенні реанімаційних заходів для немовлят».

Цієї осені «Пробіг з вірою в серці» вперше був проведений у Львові. Започаткована в 2010 році, ця соціальна ініціатива спрямована покращити забезпечення місцевих лікарень необхідним діагностичним обладнанням.

«Для нас дуже символічно передавати це медичне обладнання в переддень Дня святого Миколая – покровителя дітей, відомого також як Миколай Чудотворець. Саме в цей час діти та дорослі вірять в диво, як ніколи. Участь кожного з нас зробила ще одне чудо на крок ближче – сучасний електрокардіограф, монітор та кисневий концентратор допоможуть лікарям вилікувати ще більше пацієнтів», – зазначають організатори.

Слід зазначити, що вже п’ять років українці з різних міст беруть участь у благодійній акції «Пробіг з вірою в серці». Цього року 14740 небайдужих мешканців Дніпропетровська, Вінниці, Херсона, Кременчука та Львова подолали символічні дистанції центральним вулицями своїх міст. Спільними зусиллями було зібрано 607 909 гривень задля придбання кардіологічного обладнання в місцеві лікарні та пологові будинки.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирському інституту ...
Наступна новина: США знову закликають ...

КОМЕНТАРІ