«Майдан» Сергія Лозниці зібрав повний кінозал на фестивалі у Дубаї

«Майдан» Сергія Лозниці зібрав повний кінозал на фестивалі у Дубаї

19.12.14 11:14 0 670
Документальна стрічка «Майдан» українського режисера Сергія Лозниці викликала значний інтерес у відвідувачів XI Дубайського міжнародного кінофестивалю (Dubai International Film Festival, DIFF).

Про це Укрінформу повідомили у Посольстві Україні в ОАЕ.

«16 грудня Посольство України в ОАЕ разом з представниками української громади взяли участь у перегляді документального кінофільму українського режисера С.В.Лозниці «Майдан», що демонструвався у рамках конкурсної програми XI Дубайського міжнародного кінофестивалю. Картина нашого режисера отримала високий інтерес та належну оцінку в ОАЕ. Показ проходив при заповненому кінозалі», – йдеться у повідомленні.

Стрічка демонструвалася 14 та 16 грудня в рамках конкурсної програми DIFF-2014, який триває з 10 по 17 грудня. Цей кінофорум є одним із центральних кінофестивалів у регіоні Близького Сходу та Африки. У посольстві повідомили про намір і надалі підтримувати контакти з Лозницею та організаторами Дубайського кінофестивалю з метою популяризації української культури та мистецтва.

Нагадаємо: Лозниця першим на міжнародному рівні випустив фільм про події на українському Майдані. Прем’єра «Майдану» відбулася у рамках спеціального показу офіційної програми 67-го Каннського кінофестивалю у травні цього року.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: На Тернопіллі іван Крисак ...

КОМЕНТАРІ