В Чернівецькій області будьте уважними,не попадіться на "гачок" до шахраїв,надаючи допомогу в зону АТО

В Чернівецькій області будьте уважними,не попадіться на "гачок" до шахраїв,надаючи допомогу в зону АТО

19.12.14 12:05 0 674
Нажаль спроби недобросовісних людей заволодіти чужими грошима не припиняються навіть у такий складний час. Шахраї вигадують нові схеми та історії, щоб виманити кошти у довірливих громадян.

Цього разу шахраї намагалися ошукати освітян. До керівників навчальних закладів обласного центру зателефонували нібито посадовці Міністерств України та наполегливо просили перерахувати значну суму грошей на банківські рахунки для надання допомоги громадянам у зоні проведення антитерористичної операції.

Аби не стати жертвами шахраїв, освітяни звернулися до працівників міліції. І не даремно. В результаті з'ясувалося, що столичні посадовці не телефонували.

Наразі правоохоронцям відомо про два таких випадки. Співробітники міліції вживають всіх необхідних заходів, щоб знайти зловмисників.

А щоб не стати жертвою обману, УМВС України в Чернівецькі області радить громадянам бути пильними та обачними, ретельно перевіряти інформацію. У разі подібних дзвінків негайно повідомте до найближчого райвідділу міліції або зателефонуйте на «102».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-франківські ...
Наступна новина: Правоохоронці Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ