Чернівецькі правоохоронці встановили особи зухвалих крадіїв

Чернівецькі правоохоронці встановили особи зухвалих крадіїв

19.12.14 08:00 0 591
Троє зловмисників проникли до підвального приміщення чоловіка, звідки поцупили продукти харчування на загальну суму 500 гривень.

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 49-річний мешканець міста Чернівців. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей проникла до підвального приміщення та викрала продукти харчування.

Працівники Шевченківського райвідділу міліції одразу виїхали на місце події. Правоохоронці провели ряд оперативних заходів, котрі допомогли викрити зловмисників. Зокрема, міліціонери опитали місцевих мешканців, які зазначили, що бачили підозрілих молодиків неподалік скоєння злочину.

Завдяки злагодженим та рішучим діям співробітників міліції вдалося встановити особи зухвалих негідників. Ними виявилося троє мешканців Чернівців, віком 23-х, 30-ти та 33-х років. Крім того, зловмисники неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців, вони притягались до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6-ти років.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "З чим ідемо в рік ...

КОМЕНТАРІ