На Вінничині працівники міської міліції затримали крадія побутової техніки

На Вінничині працівники міської міліції затримали крадія побутової техніки

19.12.14 15:58 0 676
Винайнявши квартиру на добу, студент 4-го курсу одного з вінницьких вузів вирішив підзаробити незаконним шляхом. Молодик викрав з помешкання телевізор, пральну машину, пилосос та здав техніку до ломбарду.

Зв'язавшись з власницею помешкання по телефону, зловмисник домовився з жінкою про оренду квартири на одну добу. Молодик отримав ключі від помешкання, залишивши копію паспорта та орендну плату господарці житла.

Наступного дня, повернувшись до своєї оселі, 32-річна власниця квартири виявила відсутність побутової техніки та звернулась до правоохоронців.

За словами начальника міської міліції Юрія Куцого, за підозрою у скоєнні даного правопорушення працівниками міліції був затриманий 19-річний студент. У молодика міліціонери знайшли чеки, які свідчать про те, що він здав техніку до одного з місцевих ломбардів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років позбавлення волі. Триває слідство.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-франківські ...
Наступна новина: Чернігів: Перекриття ...

КОМЕНТАРІ