Фінал регіонального туру ХVII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді «Бізнесмен за 3 хвилини» (+фото)

Фінал регіонального туру ХVII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді «Бізнесмен за 3 хвилини» (+фото)

19.12.14 09:40 0 689
В галереї «Інтершик» 18 грудня підводили підсумки регіонального туру щорічного Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів «Бізнесмен за три хвилини».

Організаторами конкурсу виступили : управління у справах сім'ї, молоді та спорту Вінницької обласної державної адміністрації, КП «Вінницький обласний молодіжний центр праці», громадська організація «Спілка підприємців «СТІНА» та медіа-корпорація RIA.

Вітаючи учасників фіналу, суддів та глядачів, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський підкреслив: «Розвиток підприємництва серед молоді є одним із пріоритетних напрямів програми розвитку малого бізнесу в Україні і на Вінниччині. Це важлива складова державної молодіжної політики».

Журі конкурсу представив голова правління спілки підприємців «СТІНА» Олександр Печалін, а з умовами конкурсу ознайомила присутніх Ірина Кілимник - директор комунального підприємства «Вінницький обласний молодіжний центр праці».

Метою конкурсу є залучення молоді до підприємницької діяльності шляхом підтримки її бізнесових ініціатив; створення майданчику для майбутніх інвесторів та реалізації бізнес-ідей, налагодження контактів у бізнес – середовищі регіону.

Унікальність конкурсу на Вінниччині полягає в тому, що автор бізнес-ідеї за 3 хвилини презентує власний бізнес-проект експертній комісії. Експерти, до числа яких увійшли успішні та досвідчені бізнесмени, керівники потужних та відомих не тільки на Вінниччині підприємств, виконують найважливішу місію - оцінювання проектів.

Незалежно від зайнятого місця, учасники мають шанс отримати кошти на реалізацію свого бізнес-плану, адже інвестори можуть фінансувати проекти, які їм сподобаються.

Участь у конкурсі беруть громадяни України віком від 14 до 35 років. Цьогоріч для участі у конкурсі молодими вінничанами було подано 37 заявок. За результатами експертного оцінювання до фіналу допущено 19 учасників. Серед бізнес-планів – проекти, спрямовані на надання соціальних послуг населенню, виробництво інноваційних товарів, розвиток міста Вінниці.

Як показує досвід попередніх років, даний захід не тільки збагачує учасників необхідними бізнесовими навичками, але й нерідко дозволяє їм успішно працевлаштуватись.

Окрім традиційних дипломів учасники конкурсу отримають подарунки від організаторів та спонсорів.





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області 18 ...
Наступна новина: Чернігів: Програма ...

КОМЕНТАРІ