Керівники області та міста привітали правоохоронців Вінниччини з професійним святом (+фото)

Керівники області та міста привітали правоохоронців Вінниччини з професійним святом (+фото)

19.12.14 13:48 0 657
18 грудня у приміщенні управління МВС України у Вінницькій області відбулися урочисті збори з нагоди 23-ї річниці Дня міліції України.

Привітати особовий склад та ветеранів органів внутрішніх справ регіону із професійним святом на зібрання завітали голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, заступник голови обласної Ради Наталія Солейко, в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов, керівники силових структур та судової влади регіону.

Звертаючись із вітальним словом до правоохоронців області, керівник Вінниччини Анатолій Олійник висловив подяку працівникам органів внутрішніх справ регіону за вірність присязі та гідне виконання службового обов'язку. «У цей час важливо переосмислити все те, за що боролися мільйони українців, за що віддають життя наші славні герої. Нині, без перебільшення, час народження держави, народження української нації, - зазначив голова облдержадміністрації. - Ви стоїте на сторожі законності, ви - на передовій, і демократія в молодій Українській державі, як ніколи, потребує вашого захисту. Ми знаємо, наскільки вам важко, і вдячні за цю нелегку службу. Сподіваємось, що ви й надалі будете демонструвати приклад служіння Закону й утверджувати в нашому житті верховенство права».

Вітаючи зі святом, Анатолій Олійник побажав усім присутнім здоров'я, миру, достатку і спокою та вручив у дарунок Управлінню МВС України у Вінницькій області комп'ютер. Затим керівник регіону разом з в.о. Вінницького міського голови Сергієм Моргуновим та заступником голови обласної Ради Наталією Солейко нагородив почесними грамотами кращих правоохоронців Вінниччини.

Для довідки. Щоденно охорону громадського порядку у Вінницькій області забезпечують біля 400 працівників міліції, безпеку дорожнього руху – більше 200 працівники, охорону державного та особистого майна – близько 240 працівників. Цілодобову варту в чергових частинах та слідчо-оперативних групах несуть більше півтисячі працівників.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулася заключна ...
Наступна новина: Чернівецька область: під ...

КОМЕНТАРІ