Міліціонери Вінниччини відзначили своє професійне свято

Міліціонери Вінниччини відзначили своє професійне свято

19.12.14 08:09 0 636
В приміщенні обласного управління внутрішніх справ Вінниччини відбулись урочистості з нагоди Дня міліції України. Привітати вінницьких міліціонерів прийшли керівники області та міста, очільники силових структур та судової влади Вінниччини.

Цього року працівники міліції відзначають 23-у річницю з дня створення української міліції, яка зараз переживає найбільш складний період своєї діяльності. Цього року 170 працівників міліції Вінниччини, які зараз виконують свої службові обов'язки у зоні проведення антитерористичної операції, відзначатимуть своє професійне свято в польових умовах.

З привітальним словом до присутніх звернувся керівник міліції Вінниччини полковник міліції Ігор Моренець.

- Наше свято затьмарюють події на Сході. У зоні військового конфлікту виконували службовий обов'язок більше тисячі вінницьких міліціонерів, які за власним бажанням та покликом серця вирушили у небезпечні відрядження та з гідністю виконали поставлені завдання. Кожен, хто присвятив своє життя відповідальній професії міліціонера, повинен пам'ятати, що людина, її життя, права та власність завжди мають бути в центрі уваги правоохоронців. Від усього серця бажаю Вам та вашим родинам щастя, спокою, добробуту, здоров'я та віри в щасливе майбутне нашої Батьківщини, - сказав Ігор Моренець.

До привітань міліціонерів Вінниччини долучилися голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, заступник голови обласної Ради Наталія Солейко, в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов, керівники силових структур та судової влади регіону.

У зверненні до міліціонерів голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник висловив подяку працівникам органів внутрішніх справ області за гідне виконання службового обов'язку та побажав усім присутнім здоров'я, миру, достатку і спокою.

З нагоди свята найкращі працівники міліції були відзначені спеціальними званнями, відзнаками МВС та УМВС, відзнаками обласної та міської влади. Грошові винагороди отримали ветерани органів внутрішніх справ.

Присутніх у залі порадували пісні у виконанні солістів оркестру УМВС Валерія Батирєва, Оксани Славної, Юрія Кшивака, Павла Пазюка та оригінальні виступи вихованців відомчого дитячого садочка «Теремок».

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в область ...
Наступна новина: На Рівненщині працівники ...

КОМЕНТАРІ