Волинська область: у Луцьку розгорнули мобільний навчально-консультаційний пункт

Волинська область: у Луцьку розгорнули мобільний навчально-консультаційний пункт

19.12.14 09:05 0 684
17 грудня у Луцьку працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області спільно із управлінням ДСНС України області розгорнули біля Луцького національного технічного університету мобільний навчально-консультаційний пункт. Метою заходу стало проведення навчання студентів основам цивільного захисту, діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Навчальний захід відбувся за сприяння проректора з науково-педагогічної роботи, кандидата економічних наук, доцента Валентин Талах і голови обласної науково – методичної ради з питань цивільного захисту, доктора економічних наук, професора кафедри охорони праці та БЖД Людмили Матвійчук.

Рятувальники нагадали студентам основні правила безпеки життєдіяльності: правила пожежної безпеки та для запобігання трагічних випадків на льоду, правила надання домедичної допомоги, а також під час організації та проведення новорічних свят, навчили діям під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Всім бажаючим продемонстровано навчальні фільми та ролики з тематики безпеки життєдіяльності. Відвідувачі пункту мали змогу ознайомитися з посібниками, рекомендаціями, пам’ятками, буклетами з тематики безпеки людини, отримати їх для користування.

Особливий інтерес у молоді викликала розповідь піротехніків УДСНС України у Волинській області про дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та демонстрація знешкоджених зразків.

У планах роботи мобільного навчально-консультаційного пункту продовжувати такі заходи для охоплення всіх версті населення та озброєннями їх знаннями у сфері цивільного захисту.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Учені визначили ...

КОМЕНТАРІ