У Волинській області 18 грудня – Міжнародний день мігранта

У Волинській області 18 грудня – Міжнародний день мігранта

19.12.14 09:36 0 646
Дорогі земляки!

світова спільнота відзначає Міжнародний день мігранта.

Актуальні питання міграції привертають все більше і більше уваги, особливо у світлі останніх подій в нашій державі. Тому міграційна політика повинна торкатися економічних, суспільних, політичних та культурних процесів життя українського суспільства. Адже захист прав мігрантів та їх матеріальна підтримка є ключовим завданням державної політики.

Міграційні процеси змінюють людські долі, і не завжди на краще, але такі реалії сьогодення. Декого з вас покликали потреби, декого – мрії, які не вдалося здійснити на Батьківщині. Ми розуміємо, підтримуємо і приймаємо вибір кожного із вас.

Ситуація на Сході України змушує нас консолідувати свою увагу довкола сотень тисяч переселенців із Криму та зони АТО, які вирушили на пошуки кращої долі та безпечного майбутнього. Тому маємо бути небайдужими, підтримати усіх тих, хто втікаючи від насилля, проблем та неприємностей пізнає життя по-новому і долає труднощі інтеграції.

Шановні мігранти, зичу вам віри, надії, відваги та терпіння. Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добра і достатку.

Голова обласної державної адміністрації

Володимир Гунчик
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині шахраї ...
Наступна новина: Фінал регіонального туру ...

КОМЕНТАРІ