Борги Луцького КХП № 2 погасять уже наступного тижня

Борги Луцького КХП № 2 погасять уже наступного тижня

19.12.14 10:08 0 644
Керівник виконавчої гілки влади в області провів перемовини з представниками Міністерства аграрної політики України. Тема розмови – подальша доля одного з п'яти найпотужніших зернозберігаючих та зернопереробних комбінатів країни – ДП «Луцький КХП №2». Сторони узгодили дії робочої групи, яка утворена при міністерстві й напрацьовує алгоритм порятунку підприємства. Нагадаємо, що у складі робочої групи працює й волинський представник – радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Отож у ході розмови з керівництвом профільного міністерства Володимирові Гунчику вдалося домовитися про погашення боргів підприємства.

- Є домовленість, що до наступного вівторка заборгованість із зарплати на Луцькому КХП №2 буде погашено, - повідомив голова облдержадміністрації. – Окрім того, закриють податкові борги та за використані енергоносії. Загалом – на суму більше одного мільйона 50 тисяч гривень.

Також Володимир Гунчик наголосив, що і керівництво комбінату має зайняти активнішу позицію: долучатися до процесу лобіювання інтересів підприємства не лише на Волині під стінами облдержадміністрації, але й у Києві, зокрема налагоджувати контакти із відповідним департаментом Міністерства аграрної політики України.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Знайти спільні шляхи ...

КОМЕНТАРІ