Відбулася заключна конференція в рамках реалізації польсько-українського проекту «Активні мешканці - ефективні власники»

Відбулася заключна конференція в рамках реалізації польсько-українського проекту «Активні мешканці - ефективні власники»

19.12.14 13:47 0 622
У залі засідань міської ради відбулася заключна конференція в рамках реалізації польсько-українського проекту «Активні мешканці - ефективні власники». Проект підготовлений Волинським обласним об'єднанням «Асоціація регіонального розвитку» м. Луцьк та Фундацією менеджерських ініціатив м. Люблін, за організаційної підтримки Луцької міської ради. У конференції взяли участь міський голова Микола Романюк, депутат Луцької міської ради, Президент Асоціації Регіонального Розвитку Анатолій Пархом'юк, експерти Фундації Менеджерських Ініціатив Роберт Гостковскі та Марчін Стахира.

Микола Романюк подякував польським колегам за можливість в рамках проекту вивчати і застосувати у Луцьку кращі європейські практики, викладачам ЛНТУ, які долучилися до реалізації проекту і провели на базі університету післядипломне навчання з підготовки управлінців ОСББ.

Міський голова зазначив, що він особисто і міська рада надають великого значення розвитку ОСББ. На сесії міської ради буде розглядатися програма підтримки розвитку ОСББ, яка передбачає фінансову підтримку об'єднань. Микола Романюк подякував польському уряду за спільні ініціативи, які реалізуються у нашому місті, та підтримку України в цілому. Він вручив подяку міського голови за активну життєву позицію, вагому роль в реалізації проекту “Активні мешканці - ефективні власники”та поглиблення польсько - української співпраці Марчіну Стахирі, експерту Фундації менеджерських ініціатив у місті Люблін та Роберту Гостковські, експерту Фундації менеджерських ініціатив у місті Люблін. Таку ж відзнаку міський голова передав голові Фундації менеджерських ініціатив у місті Люблін Павлу Прокопу, який не зміг прибути до Луцька з поважних причин, він бере участь у зустрічі президентів Польщі і України.

Роберт Гостковські розповів, що проект «Активні мешканці - ефективні власники», який фінансується Міністерством Закордонних Справ РП, є одним з елементів програми уряду та Президента Республіки Польща, спрямованої на допомогу Україні в реалізації комплексних реформ у сфері розвитку місцевого самоврядування, децентралізації, реалізації ефективних устроєвих реформ.

Польські спеціалісти мали нагоду поспілкуватися з керівниками ОСББ нашого міста та вручили дипломи 25 особам, які пройшли післядипломне навчання з підготовки управлінців ОСББ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ