Розбійника із Волині затримали на Рівненщині

Розбійника із Волині затримали на Рівненщині

19.12.14 11:40 0 626
Оперативники встановили та затримали зловмисника, який у ліфті вчинив розбійний напад на лучанку. Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі

За допомогою до луцьких правоохоронців звернулася 25-річна місцева жителька, на яку напав невідомий.

Потерпіла приїхала у гості до батьків. У під'їзді будинку разом із нею у ліфт зайшов чоловік. Коли вони почали підійматися вгору, зловмисник натиснув кнопку «стоп». Після цього, погрожуючи ножем, забрав у дівчини мобільний телефон і золоті прикраси, чим завдав заявниці матеріальних збитків майже на вісім тисяч гривень.

Як тільки правоохоронці отримали повідомлення про вчинення розбою, за справу взялися оперативники. Тож згодом зловмисника затримали у Рівненській області. Викрадені речі правоохоронці вилучили, а відтак повернуть власниці.

– Розбійником виявився 44-річний лучанин, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Слід відзначити, що зловмисник у листопаді звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі. Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі виділено ...
Наступна новина: Jazz Bez-2014 на десять ...

КОМЕНТАРІ