Правоохоронці Житомирщини контролюватимуть,аби осередки грального бізнесу не з'являлися у регіоні знову

Правоохоронці Житомирщини контролюватимуть,аби осередки грального бізнесу не з'являлися у регіоні знову

19.12.14 16:51 0 740
Безкомпромісна боротьба з незаконним гральним бізнесом триває, тож будь-яка спроба організації підпільних закладів із сумнівною репутацією на Житомирщині буде миттєво припинена, а причетні до їх функціонування особи нестимуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, що на території Житомирської області, як і в цілому по всій державі, триває проведення масштабного комплексу заходів з викриття та припинення осередків незаконного азартного бізнесу. Лише упродовж минулого тижня правоохоронці регіону припинили функціонування 11 гральних закладів, чия діяльність була замаскована під державні лотереї, та вилучили понад 200 одиниць грального обладнання. За всіма фактами розпочато досудові розслідування.

– Нині у населених пунктах Житомирщини працюють спеціально створені мобільні групи з числа оперативних працівників, які здійснюють моніторинг і націлені на викриття і безумовне припинення функціонування гральних закладів, - зазначив т.в.о. начальника обласного Управління міліції Григорій Полковніков.

Водночас правоохоронці звертаються до громадськості: якщо ви маєте інформацію про існування подібних закладів на території Житомирщини, повідомте про це до міліції. Реакція правоохоронців за кожним вашим зверненням буде миттєвою. Номери «телефонів довіри», за якими можна звернутися: 096 000-00-19, (0412) 40-75-73 або 102.

Як повідомив керівник управління боротьби з економічною злочинністю УМВС Житомирщини Сергій Вязмікін, загалом у поточному році розпочато 34 кримінальних провадження за фактами зайняття гральним бізнесом. На території Житомирщини було виявлено понад 30 азартних закладів, вилучено понад 530 одиниць грального обладнання, з яких половина – сумнозвісні автомати, майже 150 комп'ютерних системних блоків і десяток покерних столів. В цілому, за результатами досудових розслідувань оголошено про підозру 8 правопорушникам у 6 кримінальних провадженнях. До суду з обвинувальними актами направлено 7 кримінальних проваджень, одне з яких учинене організованою злочинною групою.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ