В Житомирській області меморіальну дошку на честь загиблого бійця 95-ої бригади встановили у Бердичеві

В Житомирській області меморіальну дошку на честь загиблого бійця 95-ої бригади встановили у Бердичеві

19.12.14 11:24 0 731
Сучасна історія Житомирщини пронизана сумними сторінками, які розповідають нам про справжніх героїв та відданих патріотів своєї Батьківщини. Так наша область понесла чимало втрат на сході України.

Жителі Житомирщини прагнуть увіковічнити імена загиблих земляків, котрі віддали власне життя за територіальну цілісність держави та мирне небо. У багатьох районах вже встановлені меморіальні дошки на честь наших героїв. Ці пам'ятні знаки завжди нагадуватимуть про невимовний біль втрати та вчитимуть молодше покоління справжньої любові до рідного краю.

Так 17 грудня у місті Бердичеві було відкрито пам'ятну дошку на знак вшанування загиблого військовослужбовця 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади Сергія Сідлецького. Дошку встановили на будинку по вулиці Котовського, 74-б, де проживав молодший сержант. На церемонії відкриття були присутні рідні та близькі загиблого, вчителі, військові, міська влада та школярі.

Нагадаємо, що Сергій Сідлецький загинув 5 жовтня у районі аеропорту міста Донецька. 20 березня цього року він був призваний по мобілізації до 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Разом зі своїми бойовими побратимами Сергій відбув у зону проведення антитерористичної операції. Він був переконаний, що поверне спокій і подарує жителям сходу мир.

Про те, що бердичівляни втратили справжнього героя, нагадуватимуть кожному слова, викарбувані на холодному граніті: «У цьому будинку жив Захисник України, який віддав своє життя за збереження єдності і цілісності української держави, мл. сержант Сергій Юрійович Сідлецький (5.11.1983-5.10. 2014)».

Слава героям!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Секретар Чернігівської ...
Наступна новина: Преимущества органической ...

КОМЕНТАРІ