У Житомирі відзначили переможців обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015»

У Житомирі відзначили переможців обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015»

19.12.14 10:54 0 808
В обласному інституті післядипломної педагогічної освіти 18 грудня відзначили переможців обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015». Він проходив у чотирьох номінаціях: «Українська мова і література», «Образотворче мистецтво», «Правознавство», «Хімія».

Участь в обласному етапі конкурсу, який проходив у два тури, взяли 98 вчителів: 27 – з української мови і літератури, 26 – з правознавства, 24 – з образотворчого мистецтва та 21– з хімії.

У фінальному турі конкурсанти проводили уроки, здійснювали їх самоаналіз та виконували творчі завдання. За результатами цього туру переможцями обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015» стали:

• у номінації «Українська мова і література» - Лінкевич Людмила Петрівна - Житомирська ЗОШ І-ІІІ ст. №28;

• у номінації «Правознавство» - Бовкунова Лідія Петрівна – Коростенський міський колегіум;

• у номінації «Хімія» - Ващук Олена Василівна - Житомирська ЗОШ І-ІІІ ст. №19;

• у номінації «Образотворче мистецтво» - Касянчук Галина Миколаївна - Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 ім. М.Очерета.

Привітати учасників конкурсу, лауреатів та переможців обласного етапу прийшли і представники влади – голова обласної ради Віталій Француз, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук та заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Липовецька.

Вячеслав Поліщук переказав учителям вітання від голови облдержадміністрації Сергія Машковського та побажав педагогам Житомирщини перемог у майбутньому та нових професійних здобутків. Вячеслав Поліщук наголосив: «Вітаючи переможців обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015», пригадав і своїх вчителів. Вони створили зі своїх учнів особистостей, навчили нас любити Україну, бути патріотами та досягати своїх цілей. Я щиро вдячний усім педагогам, оскільки вони, без сумніву, обрали найблагороднішу, але водночас і найскладнішу професію на землі». Заступник голови облдержадміністрації вручив посвідчення та нагрудний знак «Заслужений вчитель України» Церпіцькій Валентині Василівні – учительці спеціалізованої загальноосвітньої школи I–III ступенів № 12 з поглибленим вивченням іноземних мов імені С.Ковальчука Житомирської міської ради (Указ Президента України № 676/2014 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України» від 23 серпня 2014 року).

Віталій Француз побажав вчителям вдячності й поваги від учнів та мирного неба над нашою державою, яку ми спільно будуємо. Посадовець нагородив почесними грамотами обласної ради всіх переможців обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015».

У березні-квітні 2015 року переможці обласного етапу змагатимуться з колегами з інших областей за перемогу в конкурсі «Вчитель року - 2015» на всеукраїнському рівні.

ДОВІДКОВО: Всеукраїнський конкурс «Вчитель року» проводиться з 1996 року. За цей час троє представників Житомирщини ставали переможцями: вчитель образотворчого мистецтва Очеретянської ЗОШ І – ІІ ст. ім. Н. М. Наврузалієва Червоноармійського району Фесенко Леонід Віталійович, вчитель української мови та літератури ЗОШ І – ІІІ ст. м. Овруча Ковальчук Сергій Іванович та вчитель французької мови ЗОШ І – ІІІ ст. м. Житомира Лисянюк Олена Леонідівна. Ще семеро освітян області входили у число лауреатів (потрапили до трійки кращих).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати міської ради ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ