В Житомирській області за кошти Фонду соціального страхування оздоровлено майже 5 тисяч дітей

В Житомирській області за кошти Фонду соціального страхування оздоровлено майже 5 тисяч дітей

19.12.14 15:11 0 719
Про результати оздоровлення дітей застрахованих осіб у 2014 році Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності доповідав виконавчий директор Житомирської виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Микола Дегліс. Це одне з питань, яке розглядалося на нараді з питань підсумків оздоровлення і відпочинку дітей у 2014 році.

Так відповідно до регіональної програми відновлення здоров'я застрахованих осіб та членів їх сімей на 2014 рік на дитяче оздоровлення обласним відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності використано 10 млн. 608 тисяч гривень. Всього за рахунок коштів Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності охоплено оздоровчими заходами 4984 дитини (у 2013 році – 4445 дітей), з них:

– по частковому фінансуванню – 1 520 (в т.ч. за межами області – 216);

– за повну вартість – 3 464 (в т.ч. за межами області – 392).

Оздоровлення дітей проводилось в 15 дитячих закладах оздоровлення, з яких 12 таборів – в межах області і 3 – за межами.

За словами Миколи Дегліса, 904 дитини було оздоровлено в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Дзвіночок» КП «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради».

Микола Дегліс наголосив, що Житомирська виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності порушуватиме питання щодо оздоровлення дітлахів у «Дзвіночку» протягом цілого року.

На 2015 рік Фондом заплановано 7 631,0 тис. грн. на фінансування оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення, в т.ч. на придбання путівок за повну вартість 6 400,0 тис. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ