В Закарпатській області виноградівські правоохоронці повернулись із зони АТО

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці повернулись із зони АТО

19.12.14 09:48 0 734
Протягом місяця закарпатські правоохоронці обороняли незалежність нашої держави. За час несення служби з ними не трапилося жодних надзвичайних ситуацій. Хвала Богу, усі бійці повернулися додому живі і здорові.

З початку буремних подій на сході вже вісім працівників виноградівської міліції з різних підрозділів проходили випробування на мужність в зоні АТО. Це начальник ізолятора тимчасового тримання Сергій Денисюк, оперуповноважений сектору боротьби з економічними злочинами Іван Клопотар, старший дільничний Віталій Лабатій, дільничний інспектор Володимир Тоскуєв та міліціонер-водій Василь Гулянич. А нещодавно зі сходу повернулися ще троє міліціонерів: старший оперуповноважений сектору карного розшуку Віктор Довжан, міліціонер-водій Андрій Волошин та інспектор-черговий ІТТ Сергій Черничко. Всі хлопці – добровольці. Саме це, як говорять бійці, допомагало їм зберігати високий бойовий дух.

Головне завдання правоохоронців на блокпостах – це перевірка всього транспорту, аби запобігти ввезенню на територію неспокійного регіону зброї, вибухівки, проникнення бойовиків тощо.

- Чергували ми на блокпостах, охороняли порядок, перевіряли траспорт, - розповідає Іван Клопотар. – Взагалі там швидко звикаєш до спартанських умов. Головне, щоб тишу не розривали автоматні черги. Особливо важлива підтримка друзів-побратимів, які горою стоять один за одного, страхуючи і допомагаючи. А ще - неймовірний бойовий дух та відчуття патріотизму - це допомагає переносити всі труднощі служби. А любов рідних та близьких дає силу і є оберегом.

Поділилися міліціонери і листами від місцевих жителів. Бійці розповідали, що були зворушені цими посланнями, в яких люди висловлювали вдячність і просили не покидати їх буремний регіон. Такі листи гріли душу і вселяли віру в перемогу.

Очільник виноградівської міліції Анатолій Шкирта подякував підлеглим за гідно виконаний обов'язок, підкресливши, що кожен, хто пройшов через такі випробування на мужність, вписав славну сторінку в історію міліції України.

Після короткого відпочинку правоохоронці приступлять до виконання своїх службових обов'язків.

На зміну ж бійцям, які повернулися зі Сходу, поїхали їхні колеги.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ