Івано-франківські міліціонери "на гарячому" затримали зловмисника,який пограбував автівку

Івано-франківські міліціонери "на гарячому" затримали зловмисника,який пограбував автівку

19.12.14 15:52 0 704
Завдяки небайдужим громадянам інспектори патрульно-постової служби Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали молодика, який увечері спробував обікрасти залишений власником без нагляду автомобіль.

На спецлінію «102» міськвідділу міліції поступило повідомлення від місцевих жителів про те, що в одному із дворів міста невідомий чоловік розбив вікно у автомобілі марки «Опель Кадет». Отримавши інформацію, оперативний черговий тут же проінформував про цей факт найближчий наряд патрульної служби.

Інспектори патрульно-постової служби міськвідділу міліції, не гаючи часу, виїхали на місце події. За адресою, вказаною громадянами, співробітники міліції помітили біля автомобіля чоловіка. Той, побачивши правоохоронців, почав тікати, проте був затриманий.

В міськвідділі міліції, куди доставили зловмисника, з'ясували, що 27-річний житель міста Калуша раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Молодик спеціальним аварійним молотком розбив скло в автомобілі, звідки викрав автомобільну техніку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Наразі зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Правоохоронці дякують громадянам за допомогу та вкотре звертаються до власників автомобілів з нагадуванням про те, що варто віддати перевагу зберіганню транспортних засобів на стоянках, які охороняються, а також подбати про обладнання авто надійною сигналізацією.

Найбезпечніше – це передбачити усі можливі способи вчинення крадіжок і виключити їх заздалегідь.

Памятайте, що увагу злочинця може привернути все, що лежить в салоні машини. Навіть якщо річ не має особливої цінності, ви можете поплатитися як мінімум розбитим склом. Тому обов'язково забирайте з собою усі цінні речі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На 15 маршрутах ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ