Івано-Франківська область: діти вимушених переселенців відвідали резиденцію св. Миколая в селі Пістинь Косівського району

Івано-Франківська область: діти вимушених переселенців відвідали резиденцію св. Миколая в селі Пістинь Косівського району

19.12.14 16:56 0 710
Напередодні Дня Святого Миколая усі ми очікуємо дива. Серця стискаються у передчутті приємних хвилювань навіть у дорослих, що вже й казати про малечу. І справа не лише у подарунках від доброго Святого, на які у глибині душі чекає кожен. Річ у неповторній атмосфері цього чудового свята, яку особливо відчуваємо тут, на Прикарпатті.

Цьогоріч День Святого Миколая на Івано-Франківщині відзначатимуть сотні дітей різного віку, котрі разом із батьками прибули сюди із тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції у пошуках спокійного життя. На їхню долю випало чимало випробувань, вони на власні очі бачили усі жахи війни, тож як ніхто потребують тепла, розуміння, щоб оговтатися від усього пережитого.

У регіональному штабі по роботі з вимушеними переселенцями роблять усе можливе, щоб хоч якось полегшити долю цих дітей. Напередодні Дня зимового Миколая за ініціативи Управління ДСНС в області для діток переселенців було організовано чудову екскурсію до резиденції Святого Миколая у селі Пістинь Косівського району.

Усім – а серед присутніх були навіть дворічні малюки – ця подорож у казку надзвичайно сподобалася. Діти ознайомилися із прикарпатськими традиціями, скуштували домашніх смаколиків, отримали подарунки від доброго Святого. Окрім того, гості торкнулися подушок Миколая та загадали одне-єдине бажання: щоб в Україні знову настав мир.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ