Івано-франківські міліціонери повернулися зі службового відрядження на Донеччину

Івано-франківські міліціонери повернулися зі службового відрядження на Донеччину

19.12.14 12:04 0 653
Упродовж місяця зведений загін прикарпатських правоохоронців ніс службу в місті Маріуполі, а напередодні професійного свята української міліції повернувся на Івано-Франківщину.

Варто зазначити, що наших бійців перед ротацією в Маріуполі урочисто привітав очільник донецької міліції В'ячеслав Аброськін. Він подякував за сумлінну службу особовому складу зведеного загону та нагородив міліціонерів, які особливо відзначилися, цінними подарунками.

А правоохоронців, які з честю та гідністю виконали свій обов'язок, зустрічали на Прикарпатті. Біля обласного управління внутрішніх справ вишикувалися колеги по службі, зібралися рідні та близькі. Традиційно зведений загін під урочистий марш вітали хлібом-сіллю, квітами, оплесками та радісними усмішками.

Керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин, звертаючись до прибулих, привітав бійців зі щасливим поверненням та подякував за добросовісне виконання службових обов'язків.

« ми раді зустрічати наших бійців, які черговий раз підтвердили високій вишкіл та професійність міліції Прикарпаття. Ви не схибили і є прикладом для нас усіх. А головне, що усі живі повернулися до рідних домівок. Ми пишаємося вами!» - зазначив начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин.

Відтак за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету і територіальній цілісності нашої держави, усіх бійців нагородили подяками та грошовими винагородами.

Майор міліції Василь Віконський, котрий очолював зведений загін івано-франківських правоохоронців, щиро подякував керівництву прикарпатської міліції за постійну підтримку та теплу зустріч. А ще висловив слова вдячності хлопцям, які були разом з ним в Маріуполі, та їх родинам - за гідних чоловіків, батьків та синів. Присутнім побажав міцного здоров'я, благополуччя та попросив у Святого Миколая принести нам усім мир.

Зараз на міліціонерів чекає короткий відпочинок, а відтак вони повернуться до виконання своїх службових обов'язків та готуватимуться до чергової ротації.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирський інженерний ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ