В ДАІ Прикарпаття відзначили День міліції

В ДАІ Прикарпаття відзначили День міліції

19.12.14 11:00 0 570
Четвер, 18 грудня 2014, 16:49 |

17/12/2014

З нагоди відзначення професійного свята Дня міліції України в Управлінні Державтоінспекції області провели урочисті заходи та нагородили кращих у службовій діяльності.

У заходах взяв участь начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. Урочистості розпочав начальник УДАІ УМВС в області підполковник міліції Валерій Некипілий.

У своєму виступі він зазначив, що: «Працівники Державтоінспекції демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям, заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов'язок, як у повсякденній міліцейській роботі, так і під час несення служби в зоні АТО. З початку бойових дій на Сході України побувало понад 500 офіцерів та сержантів міліції Прикарпаття, 10 із них не повернулися додому живими, 8 – пропало безвісти. Це велика втрата для родин, колег, для держави. На щастя, працівники Державтоінспекції, які там проходили службу, а це майже 100 чоловік, повернулися живими і здоровими. Тому, перш за все хочу, усім подякувати за службу, побажати нехай береже нас доля від втрати товаришів. Щоб наша праця була потрібною у мирному суспільстві, щоб мужність і професійний обов'язок завжди служили людям і державі, заради безпеки і спокою її громадян. Бажаю мирного неба над головою, упевненості за майбутнє, легких трудових буднів і всіх людських гараздів. Нехай це свято додасть нам сили і натхнення, а спільні досягнення стануть стимулом до нових звершень. Начальник УМВС в області Микола Семенишин та керівник обласної Державтоінспекції Валерій Некипілий вручили грамоти, погони та грошові премії найкращим працівникам.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Прокурор Рівненщини на ...

КОМЕНТАРІ