В Івано-Франківській області в ДАІ зустріли колег зі служби в АТО

В Івано-Франківській області в ДАІ зустріли колег зі служби в АТО

19.12.14 14:54 0 696
Четвер, 18 грудня 2014, 14:17 |

17/12/2014

Чергова зміна працівників ДАІ, які місяць тому відбули в Донецьку та Луганську області повернулася. На разі відкладена поїздка нової зміни, тож прибули на службових автомобілях.

Як і годиться підлеглих зустрічали керівництво, колеги, друзі і рідні. Щаслива мить повернення переповнена найкращими емоціями, адже повернулися живими і здоровими до дітей, рідних і коханих.

– Найприємніше те, зазначив у своєму виступі начальник УМВС в області полковник міліції Микола Семенишин, що ми пишаємося Вами за добросовісне виконання своїх службових обов'язків і високоморального відношення до кожної конкретної ситуації, яка траплялась там, під час служби. За це окреме спасибі. Ви довели свою надійність, професійність, безкомпромісність та високе почуття обов'язку і патріотизму. Це справді гордість для нас, як керівників так і Прикарпатського краю вцілому.

Після зустрічі в актовому залі відбулися урочисті заходи, присвячені відзначенню професійного свята Дня міліції України.

Начальник УМВС в області Микола Семенишин та керівник обласної Державтоінспекції Валерій Некипілий вручили грамоти, чергові звання та грошові премії найкращим працівникам.

Пам'ять про тих, хто не повернувся вшанували хвилиною мовчання.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вихованці комунальної ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ