У Львівській області Андрій Андрущенко намагається уникнути відповідальності у справі за позовом Ірини Сех

У Львівській області Андрій Андрущенко намагається уникнути відповідальності у справі за позовом Ірини Сех

19.12.14 09:30 0 751
18 грудня 2014 року у Кам'янка-Бузькому районному суді Львівської області мало відбутися слухання справи за позовом члена Політради ВО "Свобода" Ірини Сех проти Андрія Анрущенка – колишнього кандидата в народні депутати України від Радикальної партії Ляшка у 119 виборчому окрузі. Однак відповідач не прийшов на засідання. За словами Ірини Сех, слухання в цій справі переноситься вже вдруге.

"Перше засідання суду мало відбутися ще 22 листопада, однак мені повідомили про це постфактум – на листі з повідомленням стояла дата відправлення 23 листопада. Згодом суддя, який мав розглядати справу, взяв самовідвід. Новий суддя призначив слухання на 18 грудня, але Андрущенко не з'явився, надіславши клопотання про перенесення засідання. Чомусь виникає багато перешкод для якнайшвидшого ухвалення рішення в цій справі. Думаю, в інтересах Андрущенка відтягується час, щоб він мав можливість уникнути відповідальності. Проте рано чи пізно йому доведеться відповісті за наклепи", - зазначила Ірина Сех.

За її словами, наступне засідання заплановане на 23 грудня 2014 року.

Нагадаємо, Ірина Сех подала до суду позов про захист честі й гідності, в якому просить суд зобов'язати Андрія Анрущенка спростувати наклепи на її адресу. Як йдеться в позові, під час здійснення передвиборчої агітації відповідач замовив і поширив агітаційну листівку під назвою "Час єднатись", яка містить неправдиві відомості, протиправні звинувачення Ірини Сех з ознаками кримінально караних та корупційних злочинів. Вона просить суд визнати недостовірною поширену інформацію та зобов'язати відповідача виготовити та розповсюдити в межах виборчого округу № 119 (Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам'янка-Бузького району Львівської області) листівки аналогічного формату тиражем 10 000 примірників з текстом резолютивної частини судового рішення, а також стягнути з відповідача відшкодування за завдану моральну шкоду в розмірі 50 000 гривень.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У комунальній установі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ