Андрій Яворський: "Львів'янам безпідставно змінюють вартість плати за електроенергію"

Андрій Яворський: "Львів'янам безпідставно змінюють вартість плати за електроенергію"

19.12.14 10:04 0 843
Львів'яни стають жертвами маніпуляцій з тарифом за електроенергію – йдеться у зверненні депутата Львівської міської ради свободівця Андрія Яворського до міністра енергетики та вугільної промисловості України, яке депутат оголосив на пленарному засіданні сесії 18 січня 2014 року.

Як повідомив Андрій Яворський, до нього на прийомах громадян постійно звертаються мешканці міста та повідомляють про значне розходження даних у рахунках за спожиту електроенергію.

"Львів'яни наголошують – у рахунках, імовірно, занижують обсяги споживання упродовж попереднього місяця, натомість завищують наступного з метою загального збільшення суми оплати за електроенергію. По суті, споживач може дізнатися про різницю показів приладу обліку електроенергії у платіжному документі лише при безпосередній оплаті, в десятих числах місяця, наступного після сплачуваного. Це значить, що вартість споживання електроенергії може змінюватися на 30-40 % по суті непомітно для споживача, хіба що крім випадків, коли людина буде самостійно фіксувати покази на перше число, документувати це актом, відео-фото-фіксацією. Вважаю, якщо така схема маніпуляції тарифом на електроенергію для населення має місце, цей неприпустимий факт вимагає термінового втручання", – йдеться у зверненні депутата до міністра енергетики та вугільної промисловості України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: в ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ