Керівник міліції Львівщини відзначив кращих працівників Державтоінспекції області

Керівник міліції Львівщини відзначив кращих працівників Державтоінспекції області

19.12.14 17:15 0 712
На Львівщині відбулись урочистості до Дня міліції України. Працівників Державтоінспекції привітав із професійний святом головний міліціонер області, полковник Дмитро Загарія.

«У цей святковий день хочу згадати наших побратимів, які відважно захищають єдність країни. Щиро дякую кожному з них за мужність, витримку та патріотизм», - наголосив начальник Головного управління МВС України у Львівській області.

Він зауважив, що служба в міліції нерідко пов'язана із ризиком та небезпекою, тож побажав усім правоохоронцям, аби Господь завжди оберігав їх від біди.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов'язків.

Після цього відбулось урочисте нагородження кращих співробітників Державтоінспекції області. Полковник міліції Дмитро Загарія вручив правоохоронцям звання та дипломи.

Цьогоріч уперше подяки від Головного управління міліції отримають також і батьки співробітників Державтоінспекції. Такі дипломи буде вручено за виховання правоохоронців, які проявили хоробрість та професіоналізм під час виконання службових обов'язків.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На початку 2015 року в ...

КОМЕНТАРІ