У Львові команда УДСБЕЗ стала переможцем турніру з міні-футболу

У Львові команда УДСБЕЗ стала переможцем турніру з міні-футболу

19.12.14 13:32 0 926
У Львові завершився турнір по міні-футболу серед підрозділів Головного управління МВС України у Львівській області, який був приурочений до 23-ї річниці Дня міліції України.

Протягом листопада-грудня команди змагалися у двох відбіркових групах чемпіонату з міні-футболу. У першій групі, організованій серед територіальних райвідділів Львова та області, переможцями стали міні-футзальні команди Шевченківського та Личаківського райвідділів міліції. У другій групі перемогли команди управління Державтоінспекції та управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

Напередодні Дня міліції міні-футзальні команди, які перемогли у групах зустрілись у суперфіналі турніру на спортивному майданчику спорткомплексу «Динамо».

Переможцем турніру стала команда управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Друге місце посіла команда Личаківського райвідділу міліції, третє місце розділили команди Шевченківського райвідділу міліції та управління ДАІ.

«Під час проведення турніру, правоохоронці продемонстрували достойний рівень фізичної підготовки. Капітанів команд переможців було відзначено призовими кубками» - розповів старший інспектор з особливих доручень відділу профпідготовки УКЗ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Василь Мотак.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ