У Рівненській області фахівцям центру зайнятості - щира подяка за співпрацю

У Рівненській області фахівцям центру зайнятості - щира подяка за співпрацю

19.12.14 13:42 0 855
За участі представників Рівненського міського центру зайнятості в приміщенні громадської організації «Спілка інвалідів з дитинства «Передзвін» відбулися вже традиційні вечорниці, якими була відмічена друга річниця з дня заснування.

Дуже ретельно готувалися й батьки, й самі вихованці спілки. Результатом спільних зусиль став спектакль «За двома зайцями», який порадував і господарів, і запрошених гостей.

На початку зустрічі голова громадської організації Марія Косинська привітала присутніх зі святом та вручила подяки соціальним партнерам за співпрацю та підтримку в роботі Центру соціальної та психологічної реабілітації дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями при ГО «Спілка інвалідів з дитинства «Передзвін».

Дуже приємно, що серед нагороджених були також працівники Рівненського міського центру зайнятості: начальник відділу взаємодії з роботодавцями Маргарита Луцик та заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Лариса Масталярчук.

За час існування спілки працівниками центру були організовані для її вихованців профорієнтаційні уроки з розповідями про професії; професіографічні екскурсії, на яких діти мали змогу ознайомитися на практиці з деякими з цих професій: майстер з виготовлення художніх виробів з бурштину (ТЗОВ «Бурштин-Рівне»), артист-ляльковод, майстер-лялькар (Рівненський ляльковий театр), коваль ручного кування (музей ковальства ПП «Рівнеметалком»), екскурсовод (Рівненський краєзнавчий музей); майстер-класи, на яких можна було «приміряти на себе» професії квіткаря, майстра з бісероплетіння, кондитера. Все це допомогли організувати та провести фахівці Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Отож, співпраця служби зайнятості з громадською організацією плідна, творча і активна. Бажаємо успіху в подальшій спільній діяльності керівництву, вихованцям «Передзвону» та їхнім батькам, натхнення та нових творчих здобутків.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ