У Рівненській області напередодні свята Миколи Чудотворця рятувальники Держслужби з НС зустрілися зі своїми підшефними вихованцями

У Рівненській області напередодні свята Миколи Чудотворця рятувальники Держслужби з НС зустрілися зі своїми підшефними вихованцями

19.12.14 13:05 0 656
Святого Миколая глибоко шанує український народ. З особливим нетерпінням на це свято чекає і малеча. Існує повір’я, що слухняним діткам святий приносить гостинці і кладе під подушку. Тому всі діти напередодні свята старалися бути слухняними, щоб нічим не розгнівити святого. З нагоди дня Святого Миколая Чудотворця у Клеванській спеціалізованій школі-інтернаті для дітей з вадами зору, відбулося театралізоване свято. Вихованці інтернату підготували своїм одноліткам яскраву виставу про українські традиції відзначення цього улюбленого дитячого свята. Було видно як юні артисти щиро переживали за свої виступи, адже серед численних глядачів окрім дирекції інтернату та численних меценатів були присутні і офіцери Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Слід сказати, що візит рятувальників у школу-інтернат цього дня був не випадковим, адже вже на протязі 15-ти років, саме співробітники служби порятунку Рівненщини є шефами даного спеціалізованого навчального закладу і постійно допомагають у вирішенні багатьох питань. В минулі роки рятувальники дарували школі телевізор, відеоплеєр, музичний центр та багато інших подарунків. І цьогоріч також виконали приємне доручення Святого Миколая подарували дітям різноманітний спортивний інвентар та приладдя.

Вихованці закладу у кращих українських традиціях зустріли своїх «хресних батьків», зі смачним духм’яним короваєм, щирими дитячими посмішками та теплотою у маленьких серцях.

По завершенні театралізованої вистави начальник управління державного нагляду та контролю обласного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віктор Сульжик передав теплі слова вітання від начальника Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Рівненщині полковника служби цивільного захисту Сергія Крука та подякував дітям та їхнім вихователям за подароване свято.

Будемо сподіватися, що приємні та радісні емоції, які наповнили цього дня приміщення школи, назавжди оселяться в цьому закладі, а його вихованці завжди будуть під надійною опікою Святого Миколая Чудотворця.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Управлінні Державної ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ