У Рівненській області на обласних змаганнях з плавання рятувальники посіли ІІ-ге загальнокомандне місце

У Рівненській області на обласних змаганнях з плавання рятувальники посіли ІІ-ге загальнокомандне місце

19.12.14 17:40 0 718
18 грудня на базі Спортивно-оздоровчого комплексу імені В.І. Завацького, за сприяння Головного управління ДСНС у Рівненській області відбулися змаганнях з плавання на першість Рівненської обласної ради «Динамо». У яких взяли участь 5 команд із силових структур краю. За результатами змагань збірна команда Головного управління ДСНС області в напруженій боротьбі зайняла ІІ-ге почесне загальнокомандне місце.

Рятувальникам-плавцям не легко далося місце на п’єдесталі, адже змагатися довелося з кращими бійцями елітних спецпідрозділів правоохоронних органів, які не з чуток знають, що таке перемога. Проте крок за кроком, незважаючи на численні труднощі та втому, спортсмени Держслужби упевнено йшли до перемоги, долаючи сильних супротивників, поступившись у загальному заліку на три очки, збірній команді четвертого територіального вузла урядового зв’язку. Свою майстерність нашим хлопцям довелося демонструвати в подоланні естафети на 50 метрів вільним стилем. Система проведення змагань теж була непростою, плавці повинні були майже на одному подиху подолати перший 25-ти метровий рубіж, миттєво згрупуватися та пропливти ще стільки ж. Не змінюючи темпу, навіть більше, пришвидшуючи. І наші хлопці не спасували перед грізними суперниками, на усі сто відсотків продемонстрували свою спортивну волю до перемоги.

Так в особистому заліку перше місце посів полковник служби цивільного захисту Олександр Костюк, начальник аварійно - рятувального загону спеціального призначення. Традиційно капітаном наших «пірнальників» був підполковник служби цивільного захисту Володимир Синіцкий, начальник сектору підготовки та організації служби підрозділів.

Вже традиційно співробітники Державної служби з НС запросили, дітей з багатодітних родин, які покинувши окуповані території та райони проведення антитерористичної операції, вимушені переселенці знаходять прихисток і на території Рівненщини, на змагання у першості з плавання Рівненської обласної ради «Динамо» серед силових структур краю.

Діти та дорослі мали можливість насолодися першокласною майстерністю рівненських силовиків, відчути себе вболівальниками та отримати масу задоволення від спортивного дійства. «Такі заходи дозволяють дітям хоча б трохи відволіктися від тих проблем, які випали на їхню долю. Наші рятувальники при постійній підтримці обласної влади й надалі будуть організовувати для приїжджих зі Східних областей громадян України цікаві спортивні, розважальні та пізнавальні заходи, щоб ця категорія людей ніколи не відчувалася покинутою зі своїми проблемами на самоті», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук та з нагоди Дня Святого Миколая привітав дітей солодкими подарунками.

Варто зазначити, даний вид спорту не лише загартовує силу волю та зміцнює здоров’я, але й серйозно допомагає у службовій діяльності. Обласні змагання з плавання серед силовиків відбуваються щороку і співробітники ДСНС серед своїх колег з інших відомств задніх не пасуть, щоразу покращуючи результати та здобутки. За що цілком заслужено отримують почесні грамоти та призові місця.

Проте, участь у різноманітних спортивних змаганнях це лише хобі працівників Головного управління, адже основне їх завдання – рятувати людей. Вони також, як і їхні колеги несуть бойові чергування, приймають участь в гасінні пожеж, порятунку людей і наданні допомоги у різноманітних пригодах та надзвичайних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ