Хмельниччина: еко-проект «Генерація Е»

Хмельниччина: еко-проект «Генерація Е»

20.12.14 11:41 0 787
13 лідерів учнівського самоврядування з 7 ПТНЗ міста Хмельницького взяли участь в унікальному освітньому дводенному еко-проекті «Генерація Е».

Проект відбувся за сприяння Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Організаторами освітнього проекту є Українська Молодіжна Кліматична Асоціація за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та Хмельницького молодіжного клубу розвитку.

Під час тренінгів учні мали змогу навчитись створювати команди та ефективно взаємодіяти з учасниками, управляти проектами; розглянули можливі залучення ресурсів та пошук партнерів; отримали знання про енергетичну ефективність та енергозбереження.

Заняття відбувались у Хмельницькому інституті соціальних технологій.

Перший тренінговий день кліматичного турне «Генерація Е» пройшов успішно. Учасники продукували ідеї для трьох проектів. Наступного дня обговорювали втілення їх у життя.

Цікавим моментом між заняттями було те, що учасники брали з собою посуд - тарілку, ложку/виделку та чашку (пластик заборонено, адже це еко-проект) для смачного вегетеріанського обіду, який передбачили організатори проекту.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ