На Хмельниччині військова частина А 3013 відзначила 74 річницю з дня формування

На Хмельниччині військова частина А 3013 відзначила 74 річницю з дня формування

20.12.14 14:17 0 858
Українська армія має давні традиції. Мужність та організованість нашого війська оспівана в піснях, сотні книжок присвячено історії українського козацтва. Наші пращури вважали за честь прислужуватися Україні, вони цінували справжню чоловічу дружбу, зналися на зброї й твердо усвідомлювали, що у найзапекліших битвах перемагає не зброя, а розум.

Тепер їхню місію виконують військовослужбовці Збройних Сил України, серед яких наші земляки з військової частини А 3013, яка розташована на території Грузевицької сільської ради. І саме 17 грудня частині виповнилось 74 роки. Тож з нагоди такої події відбулись урочисті заходи. Привітати особовий склад приїхали: заступник голови облради Ігор Хитрук, заступник голови райдержадміністрації Богдан Лукашук, голова райради Олександр Прокопов, Грузевицький сільський голова Володимир Данілов, голова Осташковецької сільської радиАлла Капучак та інші запрошені.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять майора Ярослава Костишина, який нещодавно загинув на сході, захищаючи свою країну від ворога.Також учасники урочистостей переглянули відеофільм про життєвий та бойовий шлях Ярослава, створений аматорами військової частини. Від побаченого виступали сльози на очах офіцерів та солдат і вони поклялися гідно продовжувати справу свого загиблого товариша. Пригадали й тих, хто нині відстоює честь і незалежність нашої батьківщини на сході. Серед них старшого лейтенанта Антоніну Казьмірук. Прозвучала й улюблена пісня Ярослава, з якою він йшов в зону АТО «Любімоїдіти, милімамо й тату, я йду на війноньку нашу землю захищати…».

Чимало гарних слів прозвучало на адресу наших військовослужбовці. Зокрема, особовий склад та командування частини з 74-ю річницею привітав Богдан Лукашук, побажавши усім натхнення та успіху у нелегкій військовій службі, злагоди та добробуту, козацького здоров'я та непохитної віри в щасливе майбутнє нашоїУкраїни. «Впевнений, що ви, наші захисники, робите й робитимете все задля подолання ворога, що окупував частину сходу країни. Ви, як гідні нащадки своїх войовничих дідів та прадідів, самовіддано та сумлінно виконуєте військовий обов'язок перед Батьківщиною й українським народом. Щиро дякую вам за це. Перемога обов'язково буде за нами! Слава Україні!» - сказав посадовець, звертаючись до присутніх.

Кращих з кращих було нагороджено Почесними грамотами та подяками, командування частини, обласної та районної рад, районної державної адміністрації.

Командир військової частини А3013 підполковник Микола Сандул також вручив представникам влади Подяки за вагомий внесок у справу розвитку Збройних сил України, забезпечення життєдіяльності, постійну підтримку, всебічну допомогу у військово-патріотичному вихованні особистого складу військової частини, забезпечення рекламування і пропагування в українському суспільстві військової служби та з нагоди відзначення 74-ї річниці з дня формування військової частини А3013.

По закінченню урочистої частини відбувся концерт.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: з ...
Наступна новина: Цьогоріч більше 3,5 тис. ...

КОМЕНТАРІ