На Хмельниччині рятувальники привітали з Днем Святого Миколая дітлахів зі Сходу країни

На Хмельниччині рятувальники привітали з Днем Святого Миколая дітлахів зі Сходу країни

20.12.14 14:49 0 769
19 грудня на Святого Миколая з великим нетерпінням чекають усі діти, адже він неодмінно приносить цікаві подарунки. В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день цього святого опікуватись сиротами та знедоленими дітьми, даруючи їм радість. Так склались обставини, що на Хмельниччину з тимчасово окупованої території та району проведення антитерористичної операції продовжують приїздити родини з дітьми, які потребують допомоги та піклування. Рятувальники роблять все можливе, аби вони мали нормальні умови проживання та були забезпечені всім необхідним.

Тож, цього святкового дня співробітники Головного управління ДСНС у Хмельницькій області «озброїлися» подарунками та вирушили до багатодітних родин із Сходу країни, які тимчасово проживають у Хмельницькому. Зокрема, допомогли здійснити дитячі мрії, завітавши до багатодітної родини, яка виховує сімох діточок. Сім’я залишила свою домівку в Макіївці Донецької області, зяла найнеобхідніші речі та вирушила у дорогу. Хлопчики та дівчатка були в захваті від неочікуваного візиту та щиро дякували рятувальникам за солодощі та канцелярські набори.

Загалом, в обласному центрі проживає сім багатодітних сімей, які не залишилися поза увагою рятувальників, які пообіцяли й надалі підтримувати родини, які потрапили у біду, адже дитинство – це чарівна мить, яку так не хочеться затьмарити.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29 грудня 2014 року в ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ