рятувальники запросили дітей зі Сходу України на сімейне свято

рятувальники запросили дітей зі Сходу України на сімейне свято

20.12.14 10:03 0 741
18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая в новорічно-прикрашеній залі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області рятувальники краю організовували дитяче передноворічне свято. Цьогоріч на дійство працівники ДСНС запросили не лише своїх діток, але й тих, які прибули зі Сходу України.

Під час Новорічної казки хлопчики та дівчатка були в захваті від чорта Антипка та його капосниць, які вирішили «почастувати» їх прутиками. Проте казкові герої «відтанули», коли разом із дітками повідгадували загадки, потанцювали біля лісової красуні та від душі поспівали. Кульмінацією свята стала поява самого Миколая, якого так чекала малеча. Він всім подарував гарний настрій і привітав із святом, а перед тим як піти до інших дітей, кожному вручив солодкий подарунок. За це малеча віддячила старого віршиками та щирими усмішками. Насамкінець, усіх, хто завітав на казкове дійство, запросили на солодкий стіл, всі солодощі та «Миколайчики» працівники Центру власноручно випікали та виготовляли.

Як зазначила начальник Центру Альона Мул, у той час, коли нам так не вистачає родинного спілкування, ми вирішили підготувати сімейне свято до дня святого Миколая, що організував педколектив навчально-методичного центру та навчального пункту. Крім того, у цей святковий день свою увагу та тепло вирішили подарувати дітлахам, які до нас приїхали з тимчасово окупованих територій. Всі дітки отримали солодощі та канцелярські набори.

Новорічні ранки для дітей рятувальники області організовують щорічно, але цьогоріч наш край прихистив чимало дітей із сімей, які переселені з зони проведення антитерористичної операції та окупованого Криму. Тому ми не змогли дозволити собі не запросити малечу на це свято, щоб вони дійсно відчули, що Хмельниччина зустріла їх гостинно, і що День Святого Миколая – це найрадісніше свято, особливо для дітвори, - розповів начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Головного управління Андрій Козак.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леонід Бицюра: «При ...
Наступна новина: День Святого Миколая в ...

КОМЕНТАРІ