У Хмельницькому відбувся відкритий турнір міського відділу міліції з футзалу

У Хмельницькому відбувся відкритий турнір міського відділу міліції з футзалу

20.12.14 12:29 0 710
Змагання проходили у спорткомплексі УМВС і тривали два дні. У запеклій боротьбі з 8 команд, серед яких були не тільки правоохоронці, визначили найкращих.

Одним із головних пріоритетів для хмельницьких правоохоронців є ведення здорового способу життя та підтримка гарної фізичної форми. Підтвердженням цього є організація та проведення багатьох спортивних заходів. Особливо хлопці захоплюються футболом.

Нещодавно в спорткомплексі УМВС відбувся турнір Хмельницького міського відділу міліції з футзалу. У заході взяли участь 8 команд, і серед них були не тільки правоохоронці.

Відкрив змагання заступник начальника Хмельницького МВ УМВС Віктор Рейман. Він побажав учасникам гарної гри, яскравих вражень та нових спортивних перемог.

Турнір тривав два дні. Кожна команда наполегливо прагнула перемоги і ніхто не міг передбачити результат. Цього разу фортуна посміхнулася команді управління СБУ, друге місце завоювала команда господарів, а третє — міліціонери із Хмельницького райвідділу міліції. Переможці та призери турніру були нагороджені кубками та грамотами.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку флешмоб до Дня ...

КОМЕНТАРІ