На Хмельниччині напередодні Дня міліції ветерани Державної служби охорони об'єднались у спілку

На Хмельниччині напередодні Дня міліції ветерани Державної служби охорони об'єднались у спілку

20.12.14 15:04 0 863
Відтепер щорічно 17 грудня для багатьох колишніх працівників Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області буде знаковою датою. Адже цьогоріч, за підтримки керівників Держслужби охорони області та за сприяння багатьох колишніх працівників, які не один десяток літ присвятили роботі у даному міліцейському підрозділі, створено первинну організацію ветеранів Управління ДСО.

Головне завдання новоствореної організації — це соціально-правовий захист, підтримка учасників у різних життєвих ситуаціях, сприяння санітарно-курортному лікуванню та інше.

Під час першого спільного зібрання ветеранів служби охорони відкритим голосуванням було обрано голову організації, яким став Станіслав Шовковський. За цю кандидатуру проголосували всі учасники зборів. Як зазначив заступник начальника УДСО при УМВС України підполковник міліції Володимир Онистюк, під керівництвом Станіслава Івановича організація буде розвиватися, адже він — людина активна та сповнена ентузіазму. Заступником голови організації та відповідальним секретарем ветеранської організації було обрано Володимира Гонтарука та Миколу Гуменюка відповідно. Крім того, шляхом відкритого голосування обрали і ревізійну комісію організації.

Загалом, станом на перший день роботи організації в її лавах налічується близько 40 членів. Проте в планах вже в перші місяці роботи збільшити кількість учасників до кількох сотень.

— Як відроджується Україна, так повинно відроджуватися і суспільство, громада. Створення подібних організацій, спілок — надзвичайно потрібна справа у наш час, адже для колишніх міліціонерів дані об'єднання роблять чимало, — розповів керуючий зібранням голова обласної спілки ветеранів УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Володимирович Корнацький.

На завершення зборів підполковник міліції Володимир Михайлович Онистюк побажав ветеранам міцного здоров'я, сил, злагоди та мирного неба над головою.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Головну ялинку області ...

КОМЕНТАРІ