Хмельницькі правоохоронці притягнули до відповідальності 65 валютних «міняйлів»

Хмельницькі правоохоронці притягнули до відповідальності 65 валютних «міняйлів»

20.12.14 08:49 0 629
Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області проводять активну роботу, спрямовану на припинення протиправної діяльності нелегальних пунктів обміну валют та так званих валютних «міняйлів».

Так, з початку року правоохоронцями було складено 91 адміністративний протокол про порушення вимог ст. 162 «Порушення правил про валютні операції» Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно якої незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або як застави тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Під час проведення вищезазначених заходів було виявлено 65 «валютчиків» та вилучено у них більше 100 тисяч гривень, 17 тисяч рублів, 4 тисяч доларів США та 500 євро. Також припинено діяльність одного нелегального пункту обміну валют. Усі вилучені кошти після рішення суду будуть направлені до державного бюджету. Заходи в даному напрямку продовжуються.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За добу на автошляхах ...

КОМЕНТАРІ