На Хмельниччині працівники міліції «на гарячому» затримали кримінальний дует,члени якого обкрадали будинки селян

На Хмельниччині працівники міліції «на гарячому» затримали кримінальний дует,члени якого обкрадали будинки селян

20.12.14 11:58 0 775
Тітка з племінником «гастролювали» селами Дунаєвецького району і обкрадали ті будинки, які господарі залишали без нагляду. Але завдяки пильності жителя села Іванківці кримінальний дует вдалося затримати «на гарячому».

На щастя, крадії нічого не поцупили з будинку чоловіка, а він вчасно їх помітив і повідомив про непроханих гостей до Дунаєвецького райвідділу міліції. Правоохоронці швидко прибули на місце події і затримали крадіїв «на гарячому».

Зловмисниками виявилися раніше судима за крадіжки 40-річна мешканка Ярмолинецького району та її 20-річний племінник. До речі, матір хлопця наразі перебуває у місцях позбавлення волі за вчинення майнових злочинів.

Правоохоронці з'ясували, що в листопаді підозрювані «навідалися» до жителів села Лисогірка, де викрали з будинку 1600 гривень. Наступного дня тітка зі своїм племінником «завітали» уже до іншого села та винесли з будинку необачних господарів уже більше 5 тисяч гривень.

«Працювали» родичі за злагодженою схемою. Тітка йшла до хати, і якщо двері були незамкнені та всередині нікого не було, «професійно» знаходила гроші та швидко покидала місце злочину. Коли ж у хаті були господарі, то говорила що купує горіхи, квасолю тощо… Племінник в той час, коли тітка у хаті «працювала», стояв на вулиці та дивився, щоб її не впіймали «на гарячому».

Частину викрадених грошей жінка витрачала на одяг та їжу, а решту перераховувала своїй донці на банківську картку.

Стосовно підозрюваних було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі матеріали провадження уже направлено до суду. Згідно санкції статті зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: діти ...

КОМЕНТАРІ