Зимова новинка: електронна збірка чарівних казок допомагатиме бійцям АТО

Зимова новинка: електронна збірка чарівних казок допомагатиме бійцям АТО

20.12.14 11:26 0 838
Напередодні новорічних та Різдвяних свят з'явилася електрона збірка чарівних казок і цілком правдивих історій, які відбувалися напередодні найулюбленішого дитячого свята – дня Святого Миколая – «Подарунки від святого Миколая».

Про це повідомили упорядники збірки.

«У новорічну ніч часто трапляються різні дива – можна зустріти інопланетян і навіть потоваришувати із ними, побачити справжнього Діда Мороза та Снігуроньку, заприятелювати з Домовичком, Сніговичком, тваринами, які вміють розмовляти або й з розумною сніжинкою; і ще багато інших неймовірних пригод може трапитися з вами в цю чарівну ніч», – йдеться у повідомленні.

До збірки увійшли казки дитячих письменників з усіх куточків України і, навіть, з-за кордону – Чехії та далекого американського континенту. Тут можна знайти історії від Тимура Литовченка, Олени Лань, Володимира Вакуленка-К., Галини Максимів, Сергія Гридіна, Оксани Маковець, Еліни Заржицької, Любові Відути, Талі Владмирової, Наталки Малетич, Марини Павленко, Тетяни Череп-Пероганич, Наталі Дев’ятко, Валентині Попелюки, Олени Литовченко, Ольги Рєпіни, Галини Жубіль-Книш, Валентини Бердт.

«Де би вони не жили зараз, вони пишуть для маленьких українців, запрошують усіх у чарівний світ казки, де дива трапляються на кожному кроці, а добро обов’язково перемагає зло», – наголосили упорядники.

Зазначимо електронна книжка бере участь у благочинній акції. Гроші від її продажу підуть на допомогу для наших солдат, які зараз виборюють українську незалежність на сході України в зоні АТО.

Збірку можна знайти на сайті Кассіопея, play.google і books.google.

Зазначимо, «Кассіопея» – це електронний каталог українських книжок, що віддзеркалює єдиний книжковий простір України через інформування не лише про назви книг, що видаються, продаються чи лише у планах видавництв, а й у за бажанням видавництва – у повних текстах цих книг.

Платформа дозволяє вчасно ознайомитись з новинками видавництв та сформувати замовлення. Це не комерційний, а лише інформаційний посередник між видавцем та суб’єктом книжкової торгівлі чи бібліотекою.

На порталі можна отримати:

* максимальну інформацію про нові видання різних видавництв країни із розгалуженим пошуком за видавництвом, автором, тематикою тощо;

* можливість перегляду обкладинки, змісту, окремих сторінок видання або завантаження повного тексту у разі дозволу видавництва;

* можливість завантаження MARC записів на видання для вашого каталогу бібліотеки;

* інформацію про те, де можна придбати книгу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Центр обслуговування ...
Наступна новина: У Житомирі молодик обікрав ...

КОМЕНТАРІ